KONTAKT

Kom gärna förbi!

Vårt kontor finns i Pustervikshuset vid Järntorget. Vi har gott kaffe och en bra miljö att mötas i. Kom gärna förbi om du vill diskutera en idé eller bara behöver lite innovationsterapi.

Erica Svantesson

Erica har en gedigen kompetens om stadsutvecklingsprocessen med erfarenhet från idéstadie till genomförande. Erica är en skicklig ledare av komplexa samverkansprocesser och har fått många fastighetsutvecklingsprojekt i Göteborg att höja sina ambitioner och utveckla sin innovativa förmåga. Erica kommer senast från Älvstranden Utveckling AB där hon arbetade med att integrera hållbarhetsfrågor i affärsprocesserna.

erica@foginnovation.se
Tel: + 46 (0) 706 95 95 64

Staffan Bolminger

Staffan har varit en eldsjäl och utvecklingskraft inom hållbar stads- och fastighetsutveckling i 20 år, bland annat som utvecklings- och hållbarhetsschef på Älvstranden Utveckling AB. Med fokus på att lösa samhällsutmaningar och förmåga att se nya affärsmöjligheter och synergieffekter har Staffan genom åren samlat många olika intressenter i komplexa innovationsprojekt.

staffan@foginnovation.se
Tel: + 46 (0) 705 43 21 93

Jessica Algehed

Jessica har lång erfarenhet av att leda och organisera för innovation och forskar även om innovationsledning och samhällsförändring i samarbete med Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Jessica är idérik och har varit med och format många stora och små utvecklingsprojekt och satsningar. Tidigare anställningar omfattar bland annat Chalmers, Västra Götalandsregionen, SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och Mistra Urban Futures.

jessica@foginnovation.se
Tel: +46 (0) 708 65 65 29

Stäng meny