KONTAKT

Kom gärna förbi!

Vårt kontor finns i Pustervikshuset vid Järntorget. Vi har gott kaffe och en bra miljö att mötas i. Kom gärna förbi om du vill diskutera en idé eller bara behöver lite innovationsterapi.

Erica Svantesson

Erica har en gedigen kompetens om stadsutvecklingsprocessen med erfarenhet från idéstadie till genomförande. Erica är en skicklig ledare av komplexa samverkansprocesser och har fått många fastighetsutvecklingsprojekt i Göteborg att höja sina ambitioner och utveckla sin innovativa förmåga. Erica kommer senast från Älvstranden Utveckling AB där hon arbetade med att integrera hållbarhetsfrågor i affärsprocesserna.

erica@foginnovation.se
Tel: + 46 (0) 706 95 95 64

Staffan Bolminger

Staffan har varit en eldsjäl och utvecklingskraft inom hållbar stads- och fastighetsutveckling i 20 år, bland annat som utvecklings- och hållbarhetsschef på Älvstranden Utveckling AB. Med fokus på att lösa samhällsutmaningar och förmåga att se nya affärsmöjligheter och synergieffekter har Staffan genom åren samlat många olika intressenter i komplexa innovationsprojekt.

staffan@foginnovation.se
Tel: + 46 (0) 705 43 21 93

Saskia Tegnell

Saskia har erfarenhet som förändringsledare och drivande kraft för hållbar utveckling. Saskia är en kreativ problemlösare som gillar att utmana status quo för att skapa framtidssäkra lösningar. De senaste åren har Saskia varit på Squarewise i Nederländerna där hon jobbat i framkanten av omställningen till ett hållbart samhälle med fokus på cirkulärt byggande och hållbara energisystem.

saskia@foginnovation.se
Tel: +46 (0) 738 40 21 30

Martine Roshauw

Martine är processledare med fingertoppskänsla för individers olika drivkrafter i omställningsarbetet. Med kompetens och erfarenhet inom hållbart företagande, ledarskap och verksamhetsutveckling kombinerar Martine hållbarhetsperspektiv och affärsnytta. Med en bakgrund i design och kommunikation får användarvänlighet och kundperspektiv stort fokus i alla hennes uppdrag. Martine är en van föredragshållare och föreläser framförallt inom miljöpsykologi och beteendeförändring. Innan hon kom till FOG arbetade Martine med ledning av tillväxtföretag, innovation och utveckling av nya affärsmodeller.

martine@foginnovation.se
Tel: +46 (0) 730 49 99 73